Képkeretezés

Vállaljuk: Képek, illetve mindennemű tárgy keretezését, fém, fa és műanyag keretekből. Paszpartu vágását, olajfestmények vakrámázását, vagy igény szerinti kasírozását. Festmények tisztítását és képkeretek restaurálását. Képkeretezés Budapest Képkeretező képkeret Terézváros vi. kerület, 6. kerület

Fa - műanyag képkeretek, kasírozás, Paszpartu vágás, vakrámázás, tükörkeretezés, képkeret léc

- Üzletünkben több mint 200 fajta képkeret lécből válogathat.

- Fa, illetve műanyag keretbe tesszük a keretezendő képet, posztert, fotót, melyet üveg és a hátlap közé teszünk.

- Non reflektív üveg-csillogás mentes üveg: A tükröződés csökkentése céljából speciális üveg mögé helyezzük a keretezendő képet.

- Paszpartu - paszpartuzás: Egy színes kartont helyezünk a képre, melyen előzőleg egy ablakot vágunk, így az nem érintkezik közvetlenül az üveggel. A színes kartonnak esztétikai, valamint méret növelő szerepe is van.

- Kasír - kasírozás: A keretezendő anyagot egy hátsó hordozó felületre (ragasztjuk) egy hő prés segítségével, így az kisimul, nem gyűrődik meg, alkalmasint üveg nélkül is keretezhető.

- Vakráma - vakrámázás: A vászonra festett olajképet egy a kép méreteihez készített, fából készült keretre feszítjük. Így téve lehetővé a képkeretbe helyezhetőséget.

- Keretezett tükör: Az egyedi méretre készült egyszerűbb vagy fazettázott tükröt, egy foncsort kímélő ragasztóval illesztjük a képkeretbe.

- Restaurálás: Vállaljuk festmények tisztítását, javítását és régi keretek restaurálását.

Tükör keretezést is vállalunk!

Poszter, nyomat, rézkarc, gobelin, olajfestmény, nyomtatott kép, plakát, fénykép keretezése.